Malatya’dan Yükselen Gençliğin Sesi

2011 yılından itibaren İnönü Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde eğitim amaçlı faaliyet gösteren Radyo Kampüs, Malatya ve çevre ilçelerde 90.9 frekansından 24 saat canlı yayın yapmaktadır. Eğitimden kültür-sanata, sağlıktan masal anlatımına kadar farklı içeriğe sahip programların yayınlandığı radyomuz internet üzerinden de dinlenebilmekte, yayınlar hem müzik, hem de söz ağırlıklı programlardan oluşmaktadır.

Image

Radyo-Televizyon ve Sinema bölümü öğrencilerinin yanı sıra diğer bölümlerin ve fakültelerin öğrencileri de Radyo Kampüs’te program yapma imkânı bulmakta ve ekibimiz ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerinden oluşmaktadır. Canlı, paket ve yarı paket programların yayınlandığı Radyo Kampüs, bir uygulama birimi olarak radyoculuğa meraklı bütün üniversite öğrencilerine açıktır.